A Nagy Szénbányász Díj

Blogunkban a kortárs művészet "remekeit" kívánjuk a nagyközönség számára közelebb hozni műértő kritikáinkon keresztül. Kritikai szemléletünk alapvetően a kispolgári földhözragadtságból valamint a proletár materializmusból táplálkozik, ars poeticánkat leginkább a klasszikus "bazmeg, ilyet én is tudok!" jelmondat fejezi ki. Ha a kedves olvasó érezte már magát átverve egy műalkotás szemlélődése közben, és legszívesebben inkább szénbányába küldte volna dolgozni az alkotót, hogy megtanulja, mi az a kemény munka, akkor írja meg nekünk a szenbanyaszKUKACgmail.com-ra.

2010.03.19. 00:34 Carbonaro

A politizáló művészekről

Mai hír - és ráadásul már a Subbán is kivesézték - a csecsemőjét diktátoroknak beöltöztető dán művésznő, Nina Maria Kleivan esete. Ezt csak annyival egészítené ki a bennünk lakozó szénbányász, hogy épp Dolfi bácsi példája mutatja, általában nem lesz jó vége, ha egy művész politikával kezd el foglalkozni. Ez a másik végletre is igaz: kevés idegesítőbb dolog van a világbékéért prédikáló művészeknél Bonótól Manu Chaoig. Ha ezeken az arcokon múlna, az ENSZ kötelezővé tenné, hogy mostantól mindenki szeresse egymást, az éhinséget meg a szegénységet meg tilcsák be... Ja, meg persze legyen ingyen és legális a marihuána és ne kelljen dolgozni.

Lemenni a csákánnyal a bányába, melózni egész nap kőkeményen, na abból soha nem lesz se háború, se másmilyen kínos attrakció. 

A legszomorúbb, hogy a dán hölgy ezzel az olcsó húzással igen gyorsan szert is tett a nagy népszerűségre: a google több találatot ad ki a nevére, mint a "UK Coal Plc"-re, pedig az Anglia legnagyobb szénbányász cége, bazmeg! Az első 200 találatot végignéztem, mind ez a diktátorbébis hülyeség volt...

Szólj hozzá!

Címkék: politika bébik kleivan nina maria csecsemők


A bejegyzés trackback címe:

https://szenbanyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr851851290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása